Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Logo Qulaco - kwalitatief en g

Projecten

Betonnen kolommen

Kolommen zijn eigenlijk gevels waarbij gebruik wordt gemaakt van zichtbeton. Deze kunnen trouwens ook bestaan uit prefab kolommen. Deze zijn naar maatvoering en vormgeving vrij te ontwerpen en produceren om zo een mooi estetisch resultaat van een aanzicht van een gebouw te bekomen.

kolommen, terrassen en luifels, trappen op maat
  • Asse
  • 2020

Project Asse


Dit totaalproject in Asse werd verzorgd tot in de puntjes. Je vindt er betonnen kolommen, terrassen, luifels en mooie trappen op maat.

kolommen, predals
  • Lommel
  • 2020

Project Lommel


Een zeer mooi project met betonnen kolommen en predals in Lommel. Qulaco is heel trots op deze prachtige realisatie.

Qulaco verzorgde voor dit project in Aalter de opbouw van de kwalitatieve terrassen voor de verschillende appartementen in kwaliteitsbeton.

We helpen je graag verder.

Qulaco staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden, we denken graag mee met jouw project en verzorgen alles tot in detail.

Volg ons

Geenrode 15
3980 Tessenderlo
+32(0)4 94 62 67 94
info@qulaco.be
BE 0648.679.976

Samen met ons team van professionals en door onze flexibiliteit zijn wij in staat onze betonproductie af te stemmen op de planning van onze klanten.