Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Logo Qulaco - kwalitatief en g

Over Qulaco

Een team van professionals

Enkel de hoogste kwaliteit

Door onze flexibiliteit zijn wij in staat onze betonproductie af te stemmen op de planning van onze klanten. Hierdoor kunnen wij steeds tijdig leveren zodat de klant geen vertraging oploopt. Onze gehele productie is onderworpen aan een intern controlesysteem, waardoor wij kwalitatief hoogwaardige producten afleveren aan de klant.

Doorheen het verloop van projecten zorgen wij voor een continue en up-to-date communicatie met de klant. Hierdoor is de klant steeds op de hoogte van de vorderingen binnen zijn project.

Planning
Kwaliteit
Communicatie


Roy Quinten
Zaakvoerder
Jan Latet
Zaakvoerder
Peter De Bruin
Tekenaar / calculator
Celine Van Roey
Administratief bediende
Geert Vanwetswinkel
Teamleider
Qulaco verzorgde voor dit project in Aalter de opbouw van de kwalitatieve terrassen voor de verschillende appartementen in kwaliteitsbeton.

We helpen je graag verder.

Qulaco staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden, we denken graag mee met jouw project en verzorgen alles tot in detail.

Volg ons

Geenrode 15
3980 Tessenderlo
+32(0)4 94 62 67 94
info@qulaco.be
BE 0648.679.976

Samen met ons team van professionals en door onze flexibiliteit zijn wij in staat onze betonproductie af te stemmen op de planning van onze klanten.