Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Logo Qulaco - kwalitatief en g

Begeleiding

Qulaco gaat een stap verder.

Wij geloven in een up-to-date samenwerking die gepast is in de tijden waar in wij zitten. In een evoluerende bouwwereld waar een grote vraag is naar digitalisering zorgen wij dan ook voor een gepaste oplossing om onze klanten hier in tegemoet te komen.

Om deze reden werken we dan ook al onze projecten uit in een 3D omgeving.

Advies van A tot Z

Ons team van hoogopgeleide medewerkers is de sleutel tot ons succes. We verbeteren onze dienstverlening voortdurend om onze klanten de best mogelijke producten en een advies op maat aan te kunnen bieden. Zij staan jou tijdens het ontwerp, het uitvoeren van de werken en de opvolging dus steeds met raad en daad bij en laten niets aan het toeval over. 

 

3D Design

We werken alle modellen uit in een 3D omgeving. Zo worden alle ontwerpfouten er op voorhand uitgefilterd zodat de productie vlekkeloos kan verlopen. Een gestroomlijnde productie zorgt dan weer voor vlotte en tijdige leveringen. Ook voor jou biedt een 3D Design heel wat voordelen omdat alles tot in het nauwkeurigste detail gecontroleerd en nagemeten kan worden. Conflicten op de werf worden daardoor herleid naar een absoluut minimum.

 

Verschillende kleuren beton

Wist je dat er een 60-tal combinaties zijn voor de kleur van jouw beton? Zo zorgen we ervoor dat ieder ontwerp ideaal afgestemd wordt op het volledige verhaal.

We gaan dus niet enkel voor kwaliteit, maar ook 100% voor een geschikt design.

Qulaco verzorgde voor dit project in Aalter de opbouw van de kwalitatieve terrassen voor de verschillende appartementen in kwaliteitsbeton.

We helpen je graag verder.

Qulaco staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden, we denken graag mee met jouw project en verzorgen alles tot in detail.

Volg ons

Geenrode 15
3980 Tessenderlo
+32(0)4 94 62 67 94
info@qulaco.be
BE 0648.679.976

Samen met ons team van professionals en door onze flexibiliteit zijn wij in staat onze betonproductie af te stemmen op de planning van onze klanten.