Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Logo Qulaco - kwalitatief en g

3D Design

Evolutie in de bouwwereld

Wij geloven in een up-to-date samenwerking die gepast is in de tijden waar in wij zitten. In een evoluerende bouwwereld waar een grote vraag is naar digitalisering zorgen wij dan ook voor een gepaste oplossing om onze klanten hier in tegemoet te komen. Om deze reden werken dan ook al onze projecten uit in een 3D omgeving.

Enerzijds maken wij onze modellen allemaal in een 3D omgeving om onze ontwerpen makkelijker, overzichtelijker en visueler te maken. Dit stelt ons in staat om ontwerpfouten tijdens het ontwerp er uit te filteren en zo de foutenlast in de productie tot een minimum terug te brengen. Dit brengt met zich mee dat de productie gestroomlijnder kan lopen, en dat onze leveringen vlot en tijdig kunnen plaatsvinden

Anderzijds heeft ons 3D ontwerp ook veel voordelen naar onze klanten toe. Zij kunnen ons 3D model in een BIM omgeving intrekken en hiermee kan men 90% van het geheel makkelijk in het BIM bestand visueel controleren, nameten, controleren,..

Klanten die niet in een BIM omgeving werken kunnen bij moeilijke bouwknopen visualisaties opvragen en moeilijke situaties visualiseren. conflicten met 2D architectuur- en stabiliteitsplannen worden ook duidelijk tijdens het ontwerp, waardoor er tijdig op de werf een correctie van het conflict kan gebeuren

Qulaco verzorgde voor dit project in Aalter de opbouw van de kwalitatieve terrassen voor de verschillende appartementen in kwaliteitsbeton.

We helpen je graag verder.

Qulaco staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden, we denken graag mee met jouw project en verzorgen alles tot in detail.

Volg ons

Geenrode 15
3980 Tessenderlo
+32(0)4 94 62 67 94
info@qulaco.be
BE 0648.679.976

Samen met ons team van professionals en door onze flexibiliteit zijn wij in staat onze betonproductie af te stemmen op de planning van onze klanten.